Hiki ke hoʻohana ʻia ka filament geotextile ma ke ʻano he pā paʻa

Nūhou

Manaʻo wau ʻaʻole ʻoe e kamaʻāina loa i ka filament geotextile.Hiki ke hoʻohana ʻia ka filament geotextile ma ke ʻano he pā paʻa.ʻO ka pā paʻa paʻa honua o ka filament geotextile i haku ʻia me ka pā alo, ke kumu, ka hoʻopihapiha, nā mea i hoʻoikaika ʻia a me nā pōhaku pāpale.
Hiki ke hoʻohana ʻia ka filament geotextile ma ke ʻano he pā paʻa
1. Pōhaku pāpale: e like me ka pali lōʻihi o ka laina, ua hoʻohana ka pā paʻa i hoʻopaʻa ʻia i ka pōhaku i hoʻolei ʻia a i ʻole ka mortar concrete precast block a me ka pōhaku pahu pahu e like me ke kāpili a i ʻole pōhaku pāpale.Ke kiʻekiʻe ke kiʻekiʻe o ka pā paʻa, pono e hoʻonoho ʻia ka paepae i waena o ka pā.Pono e hoʻonoho ʻia ka ʻaoʻao o lalo o ka pā ma luna o ka paepae i hoʻopaʻa ʻia me ka pōhaku pāpale.ʻAʻole pono e emi iho ka laulā o ka paepae ma lalo o 1m.Pono e pani ʻia ke poʻo o ka paepae i hoʻopaʻa ʻia a hoʻonoho ʻia he 20% o ka ʻili wai i waho.Pono e hoʻonoho ʻia ka paia o luna o ka paepae i hoʻopaʻa ʻia me kahi kumu papa a me kahi cushion ma lalo o ke kumu.
2. Foundation: ua māhele ʻia i loko o ke kahua paʻa ma lalo o ka pā a me ke kumu ma lalo o ke kino i hoʻoikaika ʻia.Hoʻohana nui ʻia ke kumu strip e hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻokomo ʻana i ka pā pā a pāʻani i ke kuleana o ke kākoʻo a me ke kūlana.ʻO ke kumu kāʻei a me ke kumu ma lalo o ka pā e kūpono i nā koi o ka hiki ke amo.
3. Panel: maʻamau, ʻo ia ka pā pōhaku i hoʻoikaika ʻia, i hoʻohana ʻia no ka hoʻonani ʻana i ka pā, e hoʻopiha i ke kua o ka pā paʻa, a e hoʻoneʻe i ka ʻāʻī ʻana o ka pā i ka pahu naki ma o ka hui.
4. Mea hoʻoikaika: I kēia manawa, aia nā ʻano ʻelima o ke kāʻei kila, ke kāʻei paʻa paʻa paʻa, polypropylene strip, ke kila plastic composite geobelt a me ke aniani fiber composite geobelt, geogrid, geogrid a me geotextile composite.
5. Hoʻopiha: pono e koho i ka mea hoʻopihapiha maʻalahi e hoʻopili, lawa ka friction me ka mea i hoʻoikaika ʻia a hoʻokō i nā kūlana kemika a me ka electrochemical.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-10-2022